Елтон Џон има ковид 19, отказао два концерта у САД

Срна
Елтон Џон има ковид 19, отказао два концерта у САД

ЛОНДОН - Упркос томе што је вакцинисан и са трећом дозом, Елтон Џон је оболио од ковид-19 и приморан је да одложи два опроштајна концерта у Даласу.

Џон „има само благе симптоме” и радује што ће се ускоро вртатити на сцену и наставити опроиштајну турнеју “Farewall Yellow Brick Road”, преноси АП.

Како се наводи, било је планирано да седамдесетчетворогодишњи пjевач наступи на бини “American Airlines Center” у Даласу 25. и 26. јануара, а фанови би требало да задрже своје улазнице, јер ће “нови термини отказаних концерата ускоро бити објављени.”

Музичар је опроштајну турнеју „Farewall Yellow Brick Road” започео 2018. године, планирајући више од 300 концерата током три године широм свијета.

Због појаве епидемије корона вируса он је одложио наступе у САД, планиране за 2020., који су настављени 19. јануара ове године у Њу Орлеансу, а такође су планирани концерти у Хјустону, Чикагу, Детроиту, Торонту, Њујорку и Мајамију.

Џон је раније саопштио да одлаже европске концерте на својој свјетској турнеји до 2023. како би могао да оперише повређени кук, наводи АП.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана