Егзит: Распродат дио улазница, у уторак пао фестивалски сајт

Танјуг
Егзит: Распродат дио улазница, у уторак пао фестивалски сајт

НОВИ САД- Фестивал Егзит саопштио је данас да је "огромно интересовање фанова из Србије и цијеле Европе" за једнодневним улазницама резултовало у уторак "распродајом првог контигента за рекордних шест минута, и падом фестивалског сајта".

Како је наведено, и након повећања цијена "навала није јењавала, што је довело до продаје нове ограничене количине улазница за суботу, 10. јул, док је Егзитов сајт због огромне посјете отежано радио цио дан".

"Обарање рекорда, па онда и нашег сајта, најбоље показује колико су људи жељни да се након свих ограничења и забрана у јулу сви поново окупимо, и симболично вратимо живот животу. Очекујемо да, као и на првом Егзиту, дође до катарзе нагомилане и потиснуте енергије, што ће пружити искуства и успомене за цио живот", саопштио је Егзит.

Из фестивала су навели да је тренутно у понуди ограничена количина једнодневних улазница за 8, 9. и 11. јул, по промо цијени од 2.290 динара, уз 40 одсто попуста, док се улазнице за 10. јул могу купити по цијени од 2.590 динара, што је уштеда од 35 одсто у односу на финалну цијену.

Новосадски Егзит биће одржан од 8. до 11. јула 2021. на Петроварадинској тврђави, а наступе су потврдили Давид Гета, Сабатон, Нина Кравиц, Тига, Соломун, Амели Ленс, Масио Плекс, Сатори, Амира Медуњанин, Буч Кесиди и бројни други извођачи.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана