Двоточкаши и рокенрол на Кастелу

Глас Српске
Двоточкаши и рокенрол на Кастелу

Трећу годину заредом “Мото-фест” у Бањалуци, смотра за све заљубљенике у двоточкаше и добру музику, у организацији МК “Стршљен”, биће одржан у петак и у суботу на тврђави Кастел.

Ријеч је о догађају који током дводневног трајања у граду на Врбасу окупља велики број бајкера из БиХ, регије, али и Европе и свијета.

Публику на Кастелу чекају интернационална изложба и мото-сајам, јединствени мото-дефиле, стант вожње, избор/награда најбољег мотора, бајкерске игре и многи други забавни садржаји.

Наравно, ништа не може да прође без врхунског музичког програма у оквиру којег ће наступити бендови “Електрични оргазам”, Горан Баре и “Мајке”, “Атомско склониште”, “Ју група”, “Партибрејкерси” и “Лет 3”.

Као и претходних година, хуманитарна традиција се наставља те ће дио средстава реализованих кроз активности бити дониран Удружењу обољелих од хемофилије, за дјецу обољелу од ове болести.

Љубитељи двоточкаша у прилици су да уживају у богатом и садржајном програму, који ће и ове године обухватити мото-сајам, на којем ће бити представљени најновији модели водећих свјетских произвођача мотора, те произвођачи пратеће мото-опреме, музички програм, у оквиру којег ће наступати најпознатија имена регионалне музичке сцене, изложбама мотора, стант вожњама, мото-дефилеу бањалучким улицама, избору најбољих мотора и мото-клубова, као и пратећем забавном програму са новим атракцијама и садржајима.

И ове године примарни циљ “Мото-феста” остаје усмјерен на развој и промоцију мото-спорта, као и мото-туризма у Бањалуци.

У претходне двије године квалитетним програмом и садржајима “Мото-фест” се издвојио на мапи регионалних догађаја који привлаче велики број љубитеља двоточкаша.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана