Дружење у природи уз музику и здрав живот

М. П.
Дружење у природи уз музику и здрав живот

Цјелодневни догађај "Буди дио природе, слушај домаће", који је трајао 12 часова, одржан је протеклог викенда на Бањ брду у Бањалуци, а одушевио је више од 6.000 људи свих генерација.

Организатори су припремили разнолик дневни и вечерњи садржај у срцу града, као и бесплатан превоз. Тако је публика уживала у фото-кабини са успоменама, бесплатној води, кафи и воћу, као и храни за кућне љубимце, а ту су били и фитнес програми посебно осмишљени за дјецу и младе.

За музички дио били су задужени бендови "Сопот", "Alexandria", "Brutal Protest ", "Balkan express", "Tupas mene", "Shanghai Street Fight", "Lady D" и DJ Филип А, а присутне су својим стендап наступом насмијали момци из АКТ "Алија Сиротановић". Нису забиљежени инциденти, иако је сама локација и реализација догађаја била веома захтјевна.

- Безбједност посјетилаца је била на првом мјесту, јер је догађај био отвореног типа и бесплатан, на веома захтјевној локацији. На крају, презадовољни смо реализованим, али и реакцијом посјетилаца - истакли су из агенције "Play Team", која је и реализовала овај догађај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана