Дру Баримор напушта глуму

Агенције
Дру Баримор напушта глуму

Холивудска глумица Дру Баримор проговорила је о свом проблематичном дјетињству и одлуци да се повуче из свијета глуме на неко вријеме.

Глумица која се појавила на насловној страни магазина "More"  каже да ју је управо тешко дјетињство учинило добром мајком. 

- Знате ли да ја имам осјећај као да нисам ни имала родитеље. Управо из тих разлога ћу ја бити бољи родитељ својој дјеци. Можда је одлучено у младости да ће ми то бити највећа предност у старијем добу - каже тридесетдеветогодишња глумица. 
Иначе, Дру је одрасла пред камерама, а тинејџерски период је провела у борби са дрогом и одласцима на рехабилитацију, као и одвајању од родитеља.

Глумица која има двоје дјеце са супругом Вилом Коплеманом говорила је и о својој одлуци да се повуче из свијета глуме. 

- Волим козметичку индустрију, јер чак и радним данима могу да се пробудим поред дјеце, идем на посао, дођем кући, легнем у кревет раније - имам нормалан живот. Узбудљиво је када мораш да идеш на пословни пут, док у свијету глуме мораш да си одсутан по неколико мјесеци. То тренутно себи не могу да дозволим. Што више имате обавеза нешто ће морати да отпадне или нећете бити добар родитељ - признала је Дру која је оснивач компаније "Flower".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана