Драгана Мирковић открила зашто би одбила пјесму за филм о Џеју

GS
Foto: Facebook

Златна слова историје хуманости још једном су исписана када је Драгана Мирковић објавила да ће се одрећи зараде са цијеле своје турнеје "До последњег даха" и поклонити новац онима којима је најпотребније.

Овим поводом имали смо прилику да попричамо са Драганом која нам је најприје открила како се носи са недавном породичном трагедијом која их је задесила.

- То је био велики шок за целу моју породицу и сасвим је било логично да померим концерте у Арени, иако то нико није очекивао. Ја нисам могла да певам и била сам најпотребнија својој породици у том моменту и то је само био један логичан след догађаја. Мени је претходна година била баш проблематична, имала сам отказивање концерата у Аутралији због оне страшне трагедије која се догодила у нашој земљи. Првом приликом сам ишла да надокнадим то организаторима без новца, јер је то била моја жеља да прекинем турнеју. Тада сам отпевала три концерта бесплатно - рекла је она.

Пјевачица  ријетко говори о породици, али сада је ипак истакла да њена ћерка Мануела не ужива у медијском експонирању, док је код Марка "друга прича".

- Моја деца нису променила мишљење поводом медијског експонирања, посебно ћерка, она апслутно не жели да буде део јавног света. Она се покајала што је и на три месеца отворила Инстаграм јер сада сви знају како изгледа. Мануела није у том стилу. Марко је мало отреситији, има отворен профил, чак је почео да повезује и бизнис кроз свој профил. Они су стварно много повучени и не желе да се прича о њима толико у јавности - рекла је она, па додала:

- Ја морам да га похвалим ипак. Помогао је једном дечку који му се обратио на Инстаграму. Била му је потреба помоћ, и он му је послао нивац. Ја нисам имала појма да је то урадио. То је новац који је он зарадио, и то је лепо. Они су само нормална деца и због тога сам најсрећнија на свету - истакла је она.

Драгана је открила и да није упознала Маркову дјевојку.

- Ја ћу бити најбоља свекрва, најбитније ми је да они воле моју децу и то је све. Нема то везе, ко се уклапа или не, ја саможелим да моја деца буду срећна, Што се тиче ње, нисам је познала, то је Маркова нова девојка. Он воли да то више сам процени, па тек онда да упозна са породицом. Иначе је Марко, иако сада пуни 23 године, један озбиљан и млад човек, ја у његов избор јако верујем - рекла је она.

Драгана и Џеј били су велики пријатељи, а она је сада открила и да ли је погледал филм "Недеља".

- Ја још увек нисам одгледала филм "Недеља", гледаћу у Бечу сада деветог фебруара. Када је била премијера филма у Београду ја нисам могла да дођем, али да сам била у Србији сигурно бих дошла на премијеру. Џеј је на неки начин почео са мном, био је дуго гост на мојим турнејама. Последњих година његовог живота он је долазио код нас у Беч. Помогли смо му при неком здравственом захвату када је срце било у питању, помогли смо му и да добије пензију у Бечу јер је тамо био пријављен и ми смо заиста били јако блиски до последњег дана његовог живота. Мени је Џеј био јако драг, ја своје људе не заборављам - рекла је певачица.

Потом, Драгана је истакла како би реаговала да је њој била понуђена пјесма "За крај".

- Ради се о Џеју, мушком певачу... Чак и да су ми понудили ја бих одбила и рекла да је то за мушког певача. То је неко моје лично виђење, не мора да значи да сам у праву, али бих тако лично одреаговала. Мени се допада и како су Хуса и Цеца то урадили, сад је на публици да одабере шта се коме више допада - завршила је она, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана