Де Ниро и Ал Паћино заиста имају чаробан однос

Agencije
Де Ниро и Ал Паћино заиста имају чаробан однос

Ал Паћино и Роберто Де Ниро имају чаробан однос, оцијенио је култни редитељ Мартин Скорсезе, неколико дана пред излазак његовог посљедњег филма "Ирац", гдје је легендарни глумачки дуо на сцени.

"Оно што се види на филму то је однос глумаца, као и њихово пријатељство које траје 40 или 45 година", рекао је Скорсезе, чији дугоочекивани филм о мафији излази онлајн на Нетфликсу 27. новембра.

Остварење говори о бившем мафијашком убици, којег игра Де Ниро, а који размишља о свом животу пуном насиља и односу према несталом бившем лидеру синдиката, којег игра Паћино.

Славни глумачки дуо играо је у филму "Кум, други дио" из 1974. године као и у култном остварењу "Врелина" из 1995. године.

"Ирац" је девети филм Скорсезеа са Де Ниром. Њих двојица се познају од 16. године и дуго су размишљали о новом филму.

"Испоставило се да смо у праву. Сада имамо 75, 76 година и размишљамо шта смо урадили у животу и шта је требало да урадимо. То је био добар тренутак да се осврнемо на наше животе 60-их и 70-их година, на Холивуд, на кинематографију...", рекао је редитељ.

Филм траје три и по сата и коштао је 160 милиона долара. Већ се приказује у неким биоскопима а помиње се као један од фаворита за Оскара.

Скорсезе (76) осам пута је номинован за Оскара у категорији најбоље режије. Оскара је освојио 2007. године за филм "Двострука игра".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана