Данас влада свијетом, а некада је изгледала овако

Агенције
Данас влада свијетом, а некада је изгледала овако

Славна пјевачица јуче је напунила 34 године.

Своју каријеру је започела као чланица женског бенда Dectiny's Child, да би касније наставила у соло водама. Након напуштања групе, наставила је да се бави пjевањем, а албуми, турнеје и долари које је зарадила, скоро да не могу да се изброје.Са својим супругом Џеј Зијем ужива у складном браку, а њих двоје представљају најуспjешније звезде у свијету музичке индустрије. Ових дана спекулише се да је пјевачица у другом стању.

Имала је прилику да се појави и у филму "Остин Пауерс" са пјесмом "Work it out ", а након тога се упознала са својим садашњим супругом Шоном Картером, познатијим као Џеј Зи, и тада су кренули хитови "Crazy in love", "Baby boy", "Me, myself and I" и многи други.

Бијонсе данас само ниже успјехе, а њена популарност је невjероватна. Не постоји рекорд који није оборила и надмашила. Она зарађује више од било које пjевачице, а иза себе има гомилу Греми награда. Поред успjешног мужа Џеј Зија и њихове ћерке Блу Ајви, она влада светом баш као у својој пjесми "Who run the world ".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана