Дала Бресквици нула бодова па сад ангажовала адвоката

ГС
Foto: Принтскрин

Реперка Ивана Рашић, познатија као Сајси Ем Си нашла се на мети негативних коментара након "Песме за Евровизију" гдје је била једна од чланица жирија.

Побједу је однијела Теја Дора, упркос чињеници да је Бресквица добила 12 поена од публике. 

Жири је највећи број гласова дао "Рамонди", а Сајси Ем Си "фавориту" публике дала 0 бодова. Реакције фанова су биле жестоке, Сајси се огласила и рекла "да није дужна да објашњава своју одлуку", а сада је открила и да је контактирала адвоката због пријетњи и увреда које добија.

Сајси је у гостовању на РТС-у истакла да је фокус са добре музике пао на чланове жирија, те да ово никако није очекивала.

"Морам да напоменем да кроз моју каријеру, задњих петнаестак година, увијек се деси нека врста скандала, која дође природно, нефабриковано. Увијек се око мене врти нека драма, али ја стварно нисам очекивала оволику врсту емотивног пренабоја. То није чак ни набој... Нисам очекивала оволику врсту пажње гдје се стављам ја и други чланови жирија, умјесто музичких нумера које су фантастичне и разноврсне, те чине пресјек наше музичке сцене", искрена је Рашићева.

Чланица жирја "ПЗЕ24" тврди да је имала тежак задатак, преноси РТС.

"Жирирање је за мене било предивно искуство, али у исто вријеме било ми је јако изазовно јер сам оцјењивала нечији рад. Волим изазове. Дакле, било је тешко, али лијепо. Побједник је свако на крају, јер све су пјесме слушане, а не би биле да су избачене ван такмичења. Ово ми је био најтежи задатак у каријери. Многима бих дала 12 поена, многима и више од тога, али правила су таква. Побједник може бити један. Моралних побједника може бити више, али технички само један", јасна је била Сајси.

Позната реперка, међутим, због бројних непријатности, одлучила је да се се правно заштити.

"Кренуле су да се шире неке лажи, јако јако велике неистине за мене. Морам да апелујем на све њих да ћу морати правно да реагујем. Пређене су све границе, црвена линија је пређена и то се неће толерисати", поручила је она, а на питање водитељке шта јој је најтеже пало одговара:

"Нећемо мјерити шта ми је најтеже пало. Наметање питања: 'Ко је она да да суд?' Тај наратив се шири јако брзо и онда људи који не знају ништа о мом раду, одмах креирају негативно мишљење. Мијешају ми се у посао".

Она је и на друштвеној мрежи Инстаграм написала да је била "принуђена да контактира адвоката поводом увреда и клевета изречених на њен рачун".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана