Дајана Рос послије 22 године издаје албум

Г.С.
Дајана Рос послије 22 године издаје албум

Дајана Рос враћа се музици новим албумом први пут након 22 године.

Иако је 2006. године Дајана Рос објавила колекцију обрада, пјевачица није објавила оригинални материјал већ више од двије деценије.

Написан током закључавања, албум “Thank You” је направљен у сарадњи са савременим поп продуцентима, укључујући Џека Антонова, који је познат по свом раду са Тејлор Свифт, Ланом дел Реј и Лорд.

“Ову колекцију пјесама вам поклањам са љубављу. Вјечно сам захвална што сам имала прилику да снимим овако сјајну музику, коју посвећујем свим слушаоцима. Док слушате мој глас, чућете и моје срце”, изјавила је Дајана Рос.

Албум шаље “снажну, инклузивну музичку поруку љубави и заједништва”, наводи се у саопштењу.

Дајана Рос је, заједно са сарадницима, написала 13 пјесама за албум “Thank You”, који ће издати на јесен, а прва пјесма је објављена у четвртак 17. јуна.

Ово је њен 25. албум од 2006. када је издала “I Love You”, збирку обрада класичних љубавних пјесама. Посљедњи албум са оригиналним материјалом који је Дајана Рос снимила објављен је 1999. године.

Као соло музичарка и чланица групе “Супремес”, Дајана Рос је продала више од 100 милиона плоча широм свијета, а 1993. године ушла је у Гинисову књигу рекорда као најуспјешнија музичарка свих времена.

Требало је да наступи на фестивалу “Гластонбери” прошле године у недјељном поподневном термину за “легенде”, али је фестивал отказан због ковида 19. Ипак, турнеју започиње у Великој Британији у јуну 2022.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана