Да не дође до нове драме: Џеј Зи и Бијонсе се држали подаље од Соланж на MTV VMA

Агенције
Да не дође до нове драме: Џеј Зи и Бијонсе се држали подаље од Соланж на MTV VMA

Посљедњи пут када су сестре Ноулс виђене заједно на неком важном догађају, Соланж, која се баш као и њена много популарнија сестра, Бијонсе, бави пјевањем, је изазвала инцидент у лифту са репером Џеј Зијем.

Сестре Ноулс су наводно послије тог немилог догађаја изгладиле односе рекавши широј јавности да се такве ствари дешавају у свим породицама и да је сасвим нормално да се људи свађају, али и мире јер су управо породица и традиционалне вриједности на првом мјесту.

Ипак, медији нису могли, а да не примјате да се Соланж појавила да додјели MTV VMA награда сама.

Наиме, Соланж је присуствовала церемонији, али нити је сједила поред сестре и зета, нити је присуствовала сестрином двадесетоминутном наступу као ни када је Бијонсе примила награду.

Како неки медији наводе није било случајно што Соланж сједи далеко од Бијонсе и Џеј Зија, а неки су чак и пренијели како је Соланж имала и забрану приласка познатом пару.

Да познати пар није хтио да брине о евентуалним посаљедицама сусрета са Соланж, говори у прилог и то да су Бијонсе и Џеј Зи одмах након церемоније отишли кући како би избјегли било какву могућност за нову драму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана