Да ли је ова пјевачица личност године?

Г.С.
Да ли је ова пјевачица личност године?

"Феномен Александре Пријовић", тема која је ове године била незаобилазна јер је популарна пјевачица успјела оно што многим њеним колегама није пошло за руком – пунила је Арене широм региона, а готово непрестано се тражила карта више за њене концерте.

Пријовићка је у октобру одржала три концерта заредом у београдској Штарк Арени, а након тога није стала већ је заказала и двије Арене у Загребу. Након тога је, на изненађење многих, отворила улазнице за још двије Арене, па још једну, те је у Загребу одржала укупно пет концерта, дан за даном.

Такође, је распродала два концерта у Нишу у хали Чаир, а уз то и два концерта у Сарајеву.

Овог љета, Александра је избацила албум на ком се налази осам пјесама и један дует са Дејаном Костићем, а судећи по реакцији публике све пјесме су хитови. Ипак, нумера „Дам дам дам" се највише издвојила, а на њеном званичном Јутјуб каналу броји преко 36 милиона прегледа.

Успјех Александре Пријовић, која је са само 28 година постигла оно што некоме не пође за руком ни након деценија рада, тема је која је мјесецима окупирала и хрватску јавност.

– Више од 50.000 људи жели у Загребу да иде на концерт српске пјевачице Александре Пријовић. Загребачку Арену пјевачица је распродала и трећу ноћ заредом, па је отворила и четврту. Како је младој Српкињи то успјело, а многим хрватским музичарима није – питали су се водитељи на почетку хрватског Дневника.

Осим пјевања хитова који су познати широм региона, Александра се на својим концертима труди да направи прави шоу, те осим својих нумера пјева и неке од најпознатијих пјесама других извођача, пише Нова.

„Феномен" Пријовићкиног успјеха може се схватити и кроз њену присутност на јавној сцени. Није била актер ниједног скандала, не даје бомбастичне изјаве, није склона критиковању колега, те је публика и то препознала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана