Чланови “Рибље чорбе” неће присуствовати кремацији Мише Алексића

Танјуг
Чланови “Рибље чорбе” неће присуствовати кремацији Мише Алексића

Чланови легендарног рок бенда “Рибља чорба” саопшили су вечерас да сутра због погоршане ситуације у вези с вирусом корона неће присуствовати сахрани њиховог оснивача Мише Алексића, додајући да ће одржати концерт у његову част када прође пандемија.

“Тешко је наћи неког ко Мишу воли више од нас. И не можемо да се помиримо с тим да га више нема. Знамо да је Миша умро од последица подмукле и невидљиве болести. Умро је непотребно. Знамо да није потцењивао ово зло. Носио је маску и чувао се. Ковали смо планове за будућност за коју смо веровали да је имамо”, поручили су чланови бенда на Facebookу.

Они наводе да је “зло звано вирус корона и даље међу нама, више него икада и да зато сматрају обавезом да саопште да неће у сриједу присуствовати кремацији”.

“Верујемо да ни Миша не би дозволио да се угрози било чије здравље, било чији живот. Кад ова пошаст прође, заједно ћемо ожалити нашег и вашег Мишу концертом у његову част. Будите одговорни и здрави. Воли вас Рибља чорба”, наводи се у објави на Facebookу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана