Ћерка Робина Вилијамса први пут проговорила о смрти оца

Агенције
Ћерка Робина Вилијамса први пут проговорила о смрти оца

Нема сврхе питати се зашто је њен отац одлучио да себи одузме живот, рекла је Зелда Вилијамс у интервјуу за тв емисију "Today".

Двадесетпетогодишња Зелда Вилијамс рекла је да је, умjесто ка прошлости, одлучила да се окрене ка будућности и настави дjело свог оца хуманитарним ангажовањем.

"Много времена ће проћи прије него што опет почнем да водим онај безбрижан, срећни живот који сам имала, али мислим да је ово врло битно искуство у животу. Људи су коначно почели да говоре о болестима које се често не уоче на вријеме. И мој отац је сам говорио о свом алкохолизму, често на шаљив начин, што сматрам добрим приступом", каже Зелда.

"Ако вас нешто чинит тужним, најбоље је то подјелити с другима. Њему је било битно да људи причају о битним стварима. Није желио да сами пролазе кроз тешке животне моменте. Мом брату и мени то је највеће наслијеђе. Учинио је да се толико људи осјећа мање усамљено. Живот се наставља, планета се и даље окреће, али то не значи да он никада није живио на њој. Људи увијек могу да уживају у сјећањима на дивне тренутке које су провели са вољеним преминулим особама", закључила је Зелда.

Робин Вилијамс годинама је патио од депресије. У августу прошле године, глумац је извршио самоубиство у свом дому у близини Сан Франциска.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана