Буч Кесиди представио сингл "Цуримо по асфалту" VIDEO

Б.П.
Буч Кесиди представио сингл "Цуримо по асфалту" VIDEO

ПАНЧЕВО - Тандем "Буч Кесиди" представио је нови сингл и пратећи видео спот за пјесму "Цуримо по асфалту" којом најављују трећи албум.

Нови и трећи по реду студијски албум бенда биће објављен на прољеће наредне године, а пратиће га неколико великих концерата.

-Ово је први сингл којим најављујемо нови албум. Узбудљиво нам је јер мислимо да пјесма, као и албум који најављује, звучи мало другачије. И процес писања и снимања пјесме је био комплекснији и интимнији него до сада тако да је у питању нешто ново за нас- поручује Зоран и Лука.

Састав Буч Кесиди је без сумње најзначајније регионално музичко име у последњих неколико година. Нови албум долази након великог успјеха албума "Еуфорија" и истоимене турнеје са којом су обишли све земље бивше Југославије, произвели огроман интерс у региону и распродали рекордних пет концерата у Загребу. Албум је уврштен на листе најбољих издања те године, донео им је номинацију за награду "ИМПАЛА" за најбољи независни европски албум, а бенд је снимио и први концертни филм "Буч Кесиди: Еуфорија уживо".

Зоран Зарубица (бубњеви, вокал) и Лука Рацић (гитара, вокал), лијеворуки диско поп-рок електро бој бенд како сами себе називају, новим синглом уводе у још једно поглавље свог рада.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана