“Бркови” и овог љета у Приједору

ГС
Foto: Промо

ПРИЈЕДОР - Дводневни “Нектар Гарден Фест”у приједорској Љетној башти угостиће нека од најистакнутијих имена регионалне музичке сцене. Прве фестивалске вечери наступиће Др Неле Карајлић, “Психомодо Поп”, “Синхро” и један од најактивнијих бендова региона “Бркови”, чести гости у граду на Сани.

 “Бркови” постоје већ 19 година и до сада су објавили осам студијских албума и одржали безброј концерата широм Балкана и Европе, поставши једна од највећих концертних атракција у региону.

Поред сјајне енергије коју преносе на публику, бенд је познат и по свом јединственом стилу који су назвали “PunkFolkWellness”. Постали су фестивалска атракција и зову их на све стране, а публика са њихових концерата носи само ријечи хвале.

Публика у Приједору ће, поред старих, имати прилику да уживо чује и пјесме са новог албума „Крвава новчаница”, које су судећи по броју прегледа и реакцији публике, већ постале хитови.

Насљедник издања „Бркови су да се воле” први је материјал који је бенд снимио са два нова члана, гитаристима Аленом Влајнићем – Талентином и Игором Паспаљем из Приједора, гитаристом 2020.године по избору магазина “Guitar World”.

-Много смо везани за Приједор, јер је и наш гитариста Игор Паспаљ живио дуго у Приједору и доста га људи свакако познаје и то нам пуно значи -, изјавио је пјевач и аутор већине песама “Бркова” Shamso 69.

Додаје да је иза њих доста наступа у Приједору, гдје их људи увијек сјајно дочекају.

-Имали смо прилику да видимо путем друштвених мрежа да и многи приједорски матуранти славе крај школе уз пјесме Бркова, а нећемо заборавити ни аеромитинг, гдје смо поред свирке на Аеродрому у Приједору, имали прилику и да се провозамо спортским авионом. Дефинитивно се радујемо новом сусрету са публиком на “Нектар Гарден Фесту” - додао је Shamso 69.

 Другог дана фестивала 1.јула, на “Нектар Гарден Фесту”, за сјајну атмосферу ће се побринути „Бајага и инструктори“, „Нено Белан & Фиуменс“, „Ничим изазван“ и „Ехо радар“.

- Искористите прилику и до 3.јуна купите улазнице за “Нектар Гарден Фест” по промотивним цијенама, на Gigstix.ba, по цијени од 25 КМ за дводневне и 15 КМ за једнодневне.  За више информација пратите нас на www.gardenfest.net, као и на Фејсбук и Инстаграм страницама фестивала.  Окупите екипу, посјетите “Нектар Гарден Фест” у Приједору и доживите најбоље моменте вашег љета. Закорачи у башту најбољег љетног провода! – поручили су организатори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана