Брат му је славни глумац који је "тежак" 425 милиона долара: "Отац ме се одрекао јер сам геј"

ГС
Foto: Profimedia

Мел Гибсон (65) шесто је од једанаесторо дјеце Ен Петриције и Хатона Гибсона. Један од глумчеве браће је и усвојени Ендру (51) Гибсон, који је у ексклузивном разговору за аустралијске медије проговорио о свом проблематичном животу у Сиднеју, а осврнуо се и на чињеницу да га је отац својевремено одбацио због његове сексуалности.

Ендру је, наиме, геј, а Хатон, који је био конзервативни хришћанин, то никако није могао да прихвати.

- Није желио да има никакве везе са мном, ја сам за њега био 'трагичан', а моја сексуалност представљала му је превелик проблем. Мел никад није био антисемитски или антихомосексуално настројен, за разлику од Хатона који није могао да ме прихвати онаквим какав јесам. Изопштио ме из породице, говорио је да жали што ме је уопште усвојио, стидио се да ме зове својим сином, а моју биолошку породицу окарактерисао је као криминалце - рекао је Ендру Гибсон за News.com.au.

Мелови родитељи већ су имали десеторо дjеце кад су одлучили да усвоје Ендруа. Хатон, који је негирао легитимитет папе Ивана Павла II и тврдио да је холокауст подвала, преминуо је прошле године, преноси Дејли Мејл.

Ендру Гибсон, који се својевремено такође бавио глумом, из породичног дома одселио се када је имао само 16 година. Мел је у том периоду већ био отишао од куће, а његова каријера била је у узлету захваљујући филмовима "Побjеснели Макс".

- Једноставно сам осjећао да се тамо не уклапам - истакао је брат славног глумца, који данас живи скромно на Сури Хилсу у Сиднеју у Аустралији. Његов стамбени блок на лошем је гласу због злоупотребе дрога и високе стопе незапослености, па га локалци зову и "самоубилачким кулама".

- Повремено се чујем с Мелом, он ми је увијек био подршка, али живи свој живот у Лос Анђелесу - објаснио је Ендру Гибсон и додао како од холивудске звијезде не очекује никакву финансијску помоћ, иако је глумац наводно "тежак" 425 милиона америчких долара.

Проблеми са законом нису заобишли Ендруа Гибсона, који би ускоро требало да буде осуђен, након што је признао крицу за вожњу под утицајем канабиса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана