Борба са опаком болешћу потресла све: Бора Ђорђевић нестао из јавног живота

B92
Foto: Arhiva

Посљедњих пар година све чешће се могу чути гласине да Бора Ђорђевић има здравствене проблеме, а у прилог томе говори чињеница да је нестао из јавног живота.

Када је на почетку пандемије виђен у граду са трећом супругом Дубравком, која је од њега млађа 28 година, није могло проћи непримјећено да отежано хода, а негдје у том периоду причало се и да је хоспитализован у Ургентном центру.

Фронтмен "Рибље чорбе" нити је потврдио, нити демантовао да је болестан, а на директна новинарска питања писаним путем је одговарао да бенд припрема нови албум и да се радује скорашњим концертима.

"Није тачна информација да Бора има канцер простате. Он се осећа добро. Чујемо се свакодневно", изјавио је клавијатуриста "Рибље чорбе" Никола Зорић крајем 2020. и напоменуо да Бора заправо не даје изјаве јер је, као сви у групи, скрхан због смрти Мише Алексића, који је преминуо од посљедица короне.

На званичној Фејсбук страници "Рибље чорбе" објављене су фотографије са два концерта која су од почетка године имали у Словенији. Али, Београђани су Бору посљедњи пут видјели уживо прошлог љета на Ташмајдану, на концерту који је одржан у част Мише Алексића.

На бини се појавио са видним вишком килограма и, мада је морао да сједи приликом наступа, пјевао је као у добра стара времена. А то је поштоваоцима његовог лика и рада и најважније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана