Бојана Лечић нова мис Србије

Агенције, Блиц
Бојана Лечић нова мис Србије

Београд - Бојана Лечић (22) из Нове Вароши представљаће Србију на Избору за мис свијета који ће се 24. јула одржати у Монголији. Ово је први пут да је компанија "Miss Yu " без одржавања церемоније јавног избора одлучила да студенткињу Факултета организационих наука пошаље на престижно такмичење љепоте.

Због промјене термина за пријаву кандидаткиња за Избор за мис свијета, Весна да Винча и њен тим одлучили су да Србију ове године представља прошлогодишња прва пратиља Бојана Лечић.

- Нико није очекивао овакав след догађаја, а најмање да ћу од свих девојака са претходних такмичења бити изабрана баш ја. Тим компаније "Miss Yu " сматрао је да сам ја прави избор јер се већ годину дана припремам за такмичење мис универзума - каже за "Блиц" Бојана.

Прошлогодишња прва пратиља на Избору за мис Србије је добар студент, одлично говори енглески и до сада је учествовала и подржала низ хуманитарних акција. Њени пријатељи из Нове Вароши кажу да је послије освајања титуле љепоте остала онаква каква је била и прухе тога.

- Бојана је дивна девојка. Била је одличан ђак, а сада је и добар студент. Тренирала је одбојку и срећно је заљубљена. Већ неколико година је у идиличној вези са једним момком њених година - кажу њени пријатељи из Нове Вароши.

У компанији "Miss Yu " кажу да се Бојана напорно спрема за свјетско такмичење и да ће се на свечаној церемонији приликом представљања хвалити јелима националне кухиње, а пошто јој је један од квалитета бесједништво, покушаће да на најбољи начин представи Србију и њене градове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана