Бијонсе се дефинитивно разводи

Агенције
Бијонсе се дефинитивно разводи

Развод једног од најпопуларнијих и најбогатијих парова на свијету, музичара Бијонсе и Џеј Зија, само је питање дана. Већ мјесецима круже приче да је њихов брак на веома климавим ногама, а сада је извор близак пару за "Њујорк пост" открио да се више не поставља питање да ли ће се развести, него када ће се то тачно десити.

Једина ствар која их тренутно држи заједно је турнеја "On the Run ", захваљујући којој ће зарадити невјероватних 100 милиона долара.

- Они су свјесни да су краљ и краљица хип-хопа и музике уопште. Ниједно од њих не жели то да изгуби - открио је исти извор.

Од почетка своје везе и Бијонсе и Џеј Зи су одлично контролисали свој јавни имиy, а вјешто су избјегавали да њихов приватни живот буде на страницама таблоида. Трудили су се да у новинама буду присутни само ако им је користило да промовишу албум или турнеју. Иако су проглашавани за најславнији пар на планети, њихово вјенчање било је мало и интимно.

Све се драстично промијенило прије два мјесеца када је сигурносна камера у лифту "Стандард хотела" у Њујорку забиљежила веома важан тренутак. Тада је Бијонсина сестра Соланж бијесно напала свог зета. Она је чак и ударила Џеј Зија, а све се одвијало послије престижног "Мет Бала". Видео-снимак није имао звук, па су само Бијонсе, Џеј Зи, Соланж и њихов тјелохранитељ знали шта се тачно десило. Ипак, недавно је откривено ко је заправо проузроковао овај хаос.

- Доста је било, више је него очигледно да између тебе и Ријане  има нечега - бјеснила је Соланж на Џеј Зија, уз сочне псовке.

А свима који лично познају музичаре јасно је да је то веома могуће. Највећи и најјаснији доказ да је овај брак готов јесте чињеница да је Бијонсе скинула своју тетоважу IV, коју је урадила као бурму. Ријеч је о тетоважи која заправо симболише датуме рођења и вјенчања славног пара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана