Бесконтактно плаћање на “ОК фесту”

Глас Српске
Бесконтактно плаћање на “ОК фесту”

Од ове године “Нектар ОК фест” уводи и једну новину, а ријеч је о бесконтактном плаћању и куповини унутар фестивалске зоне на Тјентишту, као и унутар самог ОК кампа.

То значи да ће се сва плаћања, осим куповине улазница за програм на главној бини и самих ОК камп пакета (камп плус улазница), који се буду куповали на лицу мјеста, прије улаза у фестивалску зону, обављати фестивалском картицом.

Партнер у реализацији бесконтактног плаћања, које ће први пут бити примијењено на “Нектар ОК фесту”, је Адико банка, банка партнер фестивала.

- На овај начин публика ће мање времена трошити на чекање на продајним мјестима унутар фестивалске зоне, а много више уживати у дружењу, проводу и свиркама омиљених бендова - навели су организатори.

Допуна фестивалских картица биће могућа на ТОП-УП локацијама, које ће бити јасно обиљежене унутар фестивалске зоне и у самом ОК кампу. Допуна средстава на саму картицу могућа је у готовини, управо на овим мјестима. Провјера стања на картици могућа је на свим продајним мјестима, а поврат средстава врши се на ТОП-УП локацијама, гдје се преузима картица и обавља њена допуна. На фестивалску картицу се приликом прве допуне плаћа кауција у висини од пет марака, али овај износ се враћа при поврату средстава и приликом враћања саме картице.

Фестивал на Тјентишту почиње у петак и траје до недјеље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана