Бејби Лазања стигао у Загреб: Доказали смо да све можемо сами

ГС
Бејби Лазања стигао у Загреб: Доказали смо да све можемо сами

ЗАГРЕБ- Бејби Лазања, представник Хрватске на Евровизији, стигао је на Трг бана Јосипа Јелачића гдје му је данас организован свечани дочек.

Бејби Лазања панорамским аутобусом стигао је с аеродрома на Трг гдје је дочекан огромним овацијама окупљених фанова који су стигли заједно с њим прославити успјех.

Хиљаде људи почеле су се окупљати већ и прије 13 сати, а Марко је на Трг стигао нешто прије 15 сати. Атмосфера је већ била усијана и прије његовог доласка јер су за “загријавање” били задужени DJ Марио Ковач те бивши хрватски представници на Евровизији, Лет 3, Тајчи и Емилија Кокић, преноси ХРТ.

Бејби Лaзања дочекан је огромним овацијама окупљених фанова који су стигли заједно с њим прославити успјех на Евровизији.

- Ух, ја бих нешто сад требао рећи… Очекивао сам 20 људи на аеродрому, а на Тргу стотињак. Хвала вам лијепо на доласку, рекао је Бејби Лазања кроз сузе, а окупљени обожаваоци скандирали су: “Побједа, побједа”.

- Дали смо све од себе, надам се да сте ви то примијетили. Хвала мојој екипи која је била уз мене. Ми смо само клинци, нитко од нас нема преко 32 године. Све смо сами радили, узимали слободно на послу и доказали да се може доћи на ову разину сам, рекао је и запјевао свој највећи хит.

- Дојмови се још нису слегли, не знам што ово значи за мене, но лако за мене, битно да су људи сретни, поручио је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана