Бањалука у бојама Нектара

Г.С.
Бањалука у бојама Нектара

БАЊАЛУКА – Бањалука ће поново бити у бојама Нектара, јер нас очекује нова трка "Nektar Color Fun Run", као дио бањалучког фестивала "Vivia Run &More Weekend", у суботу 1. јуна са почетком у 20.00 часова. “Нектар” пиво је већ постало препознатљиво као дио “Nektar Color Fun Run” фестивала, а жеља организатора и Пиваре је да сваке године приреде још бољу забаву за све учеснике ове трке.

“У жељи да мотивишемо што више наших запослених да активно учествују у нашој трци, ове године смо направили корак напријед укључивши их и у нашу промотивну кампању. Они су се нашем позиву радо одазвали, што нас посебно радује и показује да догађаји које подржавамо добијају подршку свих представника наше компаније, како смо и очекивали.  Уз Нектар је увијек забава загарантована, а позивамо све љубитеље добре забаве да нам се придруже – да у добром расположењу сви заједно обојимо Бањалуку," истакла је Андреа Лиздек, маркетинг менаџер Бањалучке пиваре.

У трци „Nektar Color Fun Run“ сви узрасти трчаће  3300 метара, док се посипају органским бојама. Да би догађај био потпун биће обезбјеђена музика која ће допирати са музичких пунктова дуж стазе. Учесници на располагању имају 30 минута да пређу задани циљ, а почетак трке као и циљ ће бити код Бањалучке арене у улици Олимпијских побједника. За све додатне информације о трци и фестивалу, сви заинтересовани требају посјетити званичну страницу "Vivia Run &More Weekend" фестивала.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана