Бањалучка пивара уз "Нектар ОК Фест"

Г.С.
Бањалучка пивара уз "Нектар ОК Фест"

Бањалука - "Нектар ОК Фест" је један од најуспјешнијих музичких фестивала у регији који се протеклих седам година реализује у самом срцу Националног парка Сутјеска. Управо овај простор, као и сам амбијент којег краси нетакнута природа, дају посебну енергију овом догађају који привлачи бројну публику из регије и иностранства.

"Срећан сам што у нашој земљи постоји музички фестивал таквог квалитета као што је „Нектар ОК Фест". Ово мислим и као послован човек који разуме значај оваквог догађаја за културно-уметнички и туристички развој земље, а и као љубитељ рок музике који се сваки пут сјајно проведе на Тјентишту. Драго нам је да смо данас овдје да озваничимо наставак дугорочне сарадње између нашег најпродаванијег пива Нектара и најпосећенијег музичког фестивала „Нектар ОК Феста". Бањалучка пивара подржава рок музику и промовише развој сцене, а посебно место заузима овај фестивал који се одржава у једној од најлепших природних оаза у овом делу Европе – Националном парку Сутјеска.  Срећни смо што настављамо сарадњу са нашим партнерима и што ћемо наставити да заједничким снагама доносимо најбољу могућу забаву и промовишемо рок музику," изјавио је Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре.

„Након врло неизвјесног и изазовног периода који је иза нас у протеклих годину и више дана, паузе у реализацији догађаја која је 2020. године изазвана пандемијом корона вируса, те кратког временског периода за припрему и саму реализацију овогодишњег "Нектар ОК Феста" на Тјентишту, можемо рећи да смо више него задовољни постигнутим. Оно што је  најважније у цијелом процесу креирања оваквог једног догађаја, поред публике која је највећа подршка и потврда успјешног и квалитетног рада, то су пријатељи и партнери догађаја, као једна од најважнијих карика у фестивалском ланцу. Термине пријатељи и партнери не користимо случајно, јер Бањалучка пивара - њихов бренд Нектар  и ОК Фест су управо то.  Овај пријатељски и партнерски однос траје готово колико и фестивал и изузетно нам је драго, да се исти наставља и у будућности. Данас званично и потврђујемо да ће се на Тјентишту у наредној години одржати осми по реду "Нектар ОК Фест 2022". Драго нам је да смо током претходних година оправдали повјерење Бањалучке пиваре, и да у времену које је испред нас заједнички настављамо да градимо већ препознатљиви бренд Нектар ОК Фест", изјавио је Дубравко Сувара, директор фестивала.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана