Бањалучанка одушевила жири Звезда Гранда

Александра Маџар
Бањалучанка одушевила жири Звезда Гранда

"Ова девојка зна да пева", "Божанствено", "Има јако лепу емоцију, динамику и полуфалсет" само су неки од коментара које је жири "Звезда Гранда" упутио лијепој и талентованој Бањалучанки Милијани Шешић, која се пријавила на ово такмичење.

Сигурна у себе, са необичном бојом гласа и лијепим лицем, млада Бањалучанка "купила" је жири пјевајући пјесму Снежане Ђуришић "Како да се помирим са тим". Упалила је свих шест тастера који су означили њен пролазак у сљедећу емисију.

Милијана Шешић је једина такмичарка из Бањалуке, а колику подршку има од својих суграђана и колега показали су коментари на њеном "Фејсбук" профилу, гдје су се нашле само ријечи хвале и подршке. Не тако благ жири овог популарног такмичења народне музике Ана Бекута, Драган Стојковић Босанац, Снежана Ћуришић, Шабан Шаулић, Зорица Брунцлик и Аца Лукас препознали су снагу талента и искрене емоције коју је својим гласом донијела Бањалучанка на сцену.

Послије наступа Миљана није могла сакрити срећу, али ни сузе, а радост је подијелила са најближима који су је са нестрпљењем чекали у бекстејџу.

- Коментари су били супер. Добила сам свих шест тастера. Стварно сам задовољна, мада увијек може боље - скромно је за "Глас Српске" рекла Шешићева.

Музичко образовање стекла је у основној и нижој музичкој школи "Владо Милошевић" у Бањалуци, а стални је члан Српског пјевачког друштва "Јединство".

Иако се у даљем школовању одлучила за Економску школу, а затим наставила студије на Економском факултету, од музике на срећу, није одустала.

Са нестрпљењем очекује сљедећи наступ за који се вриједно спрема и нада најбољем.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана