Бањалучанка Марија Кривокућа у соло водама VIDEO

Данко Кузмановић
Бањалучанка Марија Кривокућа у соло водама VIDEO

Након каријере у бенду “Суперсоник”, млада и талентована пјевачица из Бањалуке Марија Кривокућа одлучила је да закорачи у соло воде.

Ових дана представила се пјесмом “Без ријечи”, за коју је снимила и спот, а текст, музику и аранжман урадио је Саша Милошевић Маре.

ГЛАС: Ово је Ваша прва ауторска пјесма. Када сте се одлучили за соло каријеру и да ли је то коначна одлука, или ћете наставити рад и са бендом?

КРИВОКУЋА: Тако је. Мој први сингл је скоро изашао и драго ми је да сам се коначно охрабрила да кренем даље ипак сама. Бенд је ту и по потреби ћемо свирати понекад заједно, али не више на начин као раније.

ГЛАС: Одакле је дошла идеја за пјесму, текст и спот?

КРИВОКУЋА: Саша Милошевић Маре је аутор комплетне пјесме, тако да би он боље одговорио на ово питање. Оно што ја могу да кажем је то да сам се у пјесму заљубила одмах на прво слушање и одлучила да баш с њом кренем своју самосталну каријеру. Текст ми се посебно допао зато што је женски оптимистичан и другачији у виду тематике мушко-женских односа.

ГЛАС: Ко су сада Ваши највећи музички узори? У ком правцу ће се кретати наредне пјесме?

КРИВОКУЋА: Имам доста узора, али не бих никога специјално издвајала. Моја музика ће се наставити у поп маниру са примјесама рока, р'н'б и хаус звука.

ГЛАС: Како је текло снимање спота и да ли сте задовољни коначним производом?

КРИВОКУЋА: С обзиром на то да се бавим музиком, акценат сам хтјела да ставим искључиво на пјесму, а спот је дошао ту само да лијепо испрати причу пјесме. Ништа превише, нити премало, већ баш онако умјерено како сам и хтјела. Због тога сам јако задовољна како је на крају све испало.

ГЛАС: Какве су реакције публике, а какве Вама блиских људи?

КРИВОКУЋА: Реакције су одличне, како публике, тако и критичара, а и мени блиских људи. Због тога сам посебно срећна.

ГЛАС: Каква су Ваша очекивања поводом пјесме?

КРИВОКУЋА: С обзиром на то да сам тек почела, немам нека превелика очекивања од прве пјесме. Пјесма је изашла прије свега неколико дана и рано је да сад нешто посебно говорим. Треба још мало времена да људи чују пјесму и да заживи код слушалаца. Већ сад је добро прошла код људи који су имали прилику да је чују, а тек слиједи озбиљнија реклама.

ГЛАС: Шта спремате у наредном периоду?

КРИВОКУЋА: Прије свега, морам да истакнем да сам јако срећна што сам постала дио “Меџик рекордса”, музичке издавачке куће из Србије за коју издају Лена Ковачевић, Ана Штајдохар, Невена Божовић и још многа звучнија имена када је квалитетна поп музика у питању. Част ми је бити у добром друштву већ на самом почетку своје каријере. То ми даје мотивацију да спремам увелико сљедеће синглове, дует, а у плану је свакако и албум.+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана