Бањалучани промовисали сингл у Црној Гори

nezavisne.com
Бањалучани промовисали сингл у Црној Гори

Млади музичари из Бањалуке Саша Ђурић и "X бенд" на Црногорском приморју промовисали су сингл "Срце памет не пита".

Пјесму, за коју је прије неколико мјесеци урађен и спот, ови музичари свакодневно су изводили у клубовима, уз мноштво поп-рок нумера које чине њихов репертоар.

"Имали смо наступе у клубовима у Херцег Новом и Будви. Свакодневно смо радили јер настојимо што боље презентовати своје ауторске нумере, али и добро забавити људе уз већ добро познате хитове", каже Ђурић.

Додаје да су за добру журку на Црногорском приморју неизоставни еџ-yу хитови, али и да су наступи које су имали добра прилика да промовишу и свој ауторски рад.

"Публика јако добро реагује на наше свирке и то нам је најбитније. Исту чине углавном млађи људи, али било је и оних старијих који у вечерњим часовима дођу да уживају у нумерама које су обиљежиле њихову младост", навео је он.

Нумеру "Срце памет не пита" Ђурић је снимио у сарадњи са пјевачицом Теодором Билановић, Марком Бањцем, гитаристом, те клавијатуристима Славишом Ђурићем и Огњеном Ћулумом, који су касније и постали дио "X бенда".

Ријеч је о поп-рок звуку, за чији је текст заслужан Ђурић, док музику и аранжман потписује пјевач Дадо Глишић. Спот за ову нумеру, који је право освјежење у љетним данима, сниман је на атрактивним локацијама Врбаса.

По повратку у Бањалуку, гдје ће у наредном периоду ови млади музичари наставити рад на својим ауторским пјесмама, незаобилазна адреса било је и Требиње, гдје су, такође, имали наступ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана