Анастасија опчинила публику у Београду

Агенције
Анастасија опчинила публику у Београду

Позната америчка пјевачица Анастасија одржала је концерт у "Комбанк арени" у оквиру своје турнеје "Resurrection", а својим величанственим и гламурозним гласом опчинила је београдску публику.

Анастасија је у сриједу увече концерт почела једном од најпознатијих пјесама у својој каријери "Left Outside Alone", а затим су се низале добро познате нумере: "Staring at the Sun", "Welcome To My Truth", "Pieces Of A Dream", "Paid My Dues" и "Sick And Tired".

- Ова пјесма ми много значи и замолила бих вас да пјевате са мном рефрен пошто се увијек расплачем када је пјевам - рекла је Анастасија прије извођења нумере "Heavy On My Hearh" .

У току концерта пјевачица је одговарала на питања публике која су била у кутијици на сцени. Неке од фанова је изводила на бину да се фотографишу са њом и потписивала је аутограме током цијелог концерта.

Међу пјесмама које су биле свиране нашле су се и обраде група AC/DC "Back in Black", Guns N'Roses "Sweet Child O' Mine" и Foo Fighters "Best Of You".. Са новог шестог албума " Resurrection " публика је могла чути "Stupid Little

Things" и "Defeated" за коју је рекла да је посвећена њеној борби са раком.

- Јако сам узбуђена и почаствована што наступам у Србији. Хвала вам што сте дошли на концерт - рекла је пјевачица.

Крај је обиљежен громогласним овацијама када је почео највећи хит Анастасијине каријере "I'm Outta Love" којим се завршио концерт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана