Америчка глумица о свјетским лидерима: "Путина поштујем, Трампа презирем"

Agencije
Америчка глумица о свјетским лидерима: "Путина поштујем, Трампа презирем"

Холивудска звијезда Шерон Стоун добила је у Берлину награду "Жена године" коју додјељује њемачки магазин "Џи-кју".

У интервјуу за њемачко издање "Џи-кјуа" она је изразила поштовање према руском предсједнику Владимиру Путину и презир према америчком лидеру Доналду Трампу.

Америчка глумица Шерон Стоун одала је признање руском лидеру Владимиру Путину и указала на његове разлике у односу на америчког предсједника Доналда Трампа.

Она је рекла да мисли да је Путин јак лидер на свој начин, додајући да не би вољела да буде њен предсједник, али да јој не смета начин на који води Русију.

Глумица је рекла да су са њене тачке гледишта Трамп и Путин веома различити. Док предсједником САД манипулишу лидери других држава, Путин води своју земљу у њеном најбољем интересу.

Према њеним ријечима, Трамп и даље жели да буде другачији предсједник и сасвим је непримјерено да предсједник САД буде под истрагом зато што га је изманипулисала друга глобална сила.

Она је рекла да не вјерује да ће Трамп поново бити изабран за предсједника, уз опаску да је оснивачка идеја САД била да су сви људи једнаки, што није у складу са Трамповом политиком.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана