Александра Пријовић високо у трендингу

GS
Foto: Instagram

На велико изненађење публике, Александра Пријовић је 31. децембра премијерно је извела нову пјесму "Последњи кабаре" која за нешто више од 24 сата има (не)очекиван број прегледа.

Ријеч је о бројки од 503.000 прегледа, а када је ријеч о трендинг листи стигла је до 8. мјеста.

Како се и све везано за њу коментарише у посљедње вријеме, тако се покренула прича и на ову тему, па док неки говоре да су ово више него јаке бројке, други истичу да су већ након једног дана, а због великог "хајпа" око младе пјевачице, очекивали прво мјесто у трендингу.

Иначе, нова пјесма Александре Пријовић  тренутку писања овог текста попела се на 6. мјесто у трендингу са 573.000 прегледа.

Подсјетимо, Александра је за дочек Нове године истакла да је инсистирала да ова пјесма што прије изађе, од тренутка када ју је први пут чула.

"Нова песма је једна од оних 20 што је Филип је урадио музику и текст. Песма се зове 'Последњи кабаре' и то је песма због које сам заиста пала у несвест кад сам је чула. Желела сам да буде на овом албуму који је изашао, али смо већ имали довољно песама, имали смо баладе. Пошто је ово балада, хтели смо да оставимо за следећи албум. Међутим, мени ђаво није дао мира и ја сам рекла да та песма мора да изађе што пре. Како кажу, пази шта желиш, можда ти се и оствари, ја сам толико желела да људи чују ту песму, све се наместило и ово је била идеална прилика јер сам ја желела да се, после овакве године, захвалим публици због које се све ово и десило", испричала је она, преноси "Телеграф".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана