Адреналински коктел на Бањалучким данима пива

Г.С.
Адреналински коктел на Бањалучким данима пива

Различите генерације људи који су се добро забављали уз омиљену музику обиљежје су фестивала "Бањалучки дани пива" који се трећи пут одржава на платоу испред тврђаве Кастел.

Тродневна музичка забава почела је у четвртак увече када су старији и млађи Бањалучани одлучили да се почасте на најбољи могући начин - уз добре ритмове. На почетку прве вечери наступили су домаћи и бендови из региона, а група "Лориен" имала је част да отвори фестивал. Публику су даље кроз музичку авантуру повели чланови бенда "Рација", а право одушевљење наступило је када се појавила група "Клик (Bijelo dugme realt tribute bend)". Хитови једног од култних састава бивше Југославије направили су адреналинску бомбу међу старијом публиком, али и међу онима који су рођени када "Бијело дугме" није више ни постојало.  

Атмосферу су додатно загријале "Дивље јагоде" које су створиле прави позитивни хаос, а журка је настављена истим темпом и када су на сцену изашли чланови групе "Галија". 

"Бањалучке дане пива" и ове године организовала је бањалучка "Квин естрада", а програмом фестивала обухваћени су и наступи "Рибље чорбе", "Атомског склоништа", бенда "Перпетуум мобиле", "Ју групе", "Hypnotinzed", "Jindx", Елвиса Џи. Куртовића и "Baby Barbarella". Улаз на фестивал, који ће бити затворен у суботу увече, бесплатан је до 21 час, а послије тога се наплаћује три марке. Сви који су били на фестивалу прве вечери слажу се у оцјени да је овај догађај доказао да квалитетна музика и пробрана публика и даље постоје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана