Исповијест Битлса на српском језику

Танјуг
Исповијест Битлса на српском језику

Београд - Српско издање чувене биографије легендарне групе "Битлс", коју потписује британски писац и новинар Хантер Дејвис, наћи ће у суботу у продаји широм Србије.

Књигу је објавила београдска "Лагуна", а ријеч је о кључном свјетском бестселеру који је проникао у суштину "ливерпулских буба" и чији је значај растао заједно са славним музичарима од првог објављивања до данас.

Хантер Дејвис је 1967. и 1968. уз "Битлсе" провео осамнаест мјесеци, када су на врхунцу моћи дефинисали генерацију и промијенили лице популарне музике. Као њихов једини озваничени биограф, имао је непоновљив приступ не само Џону, Полу, Џорџу и Рингу већ и њиховим пријатељима, породицама и сарадницима. Присутан у пресудном тренутку, он је сакупио читаво благо интимног и разоткривајућег материјала који ову класичну књигу о "Битлсима" још увијек чини путоказом за све друге биографе.

Дејвис је остао близак са члановима састава и тако годинама имао приступ новим информацијама. У овом издању, више од четрдесет година од првог објављивања, садржан је материјал који никада раније није објављен, из ауторових архива, али и од самих "Битлса", што омогућава нови увид у легенду о њима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана