Хале Бери у филму код Карића

Блиц
Хале Бери у филму код Карића

Продуцент Симон де Карић ексклузивно за „Блиц" најављује свјетску премијеру свог филма „Frankie & Alice" за 4. април у САД.

- Кад уложим у филм 5.000.000 евра, очекујем да ми се новац врати и да зарадим бар трећину. Кад си продуцент, не дајеш се само материјално него и у сваком другом смислу. Ја не дозвољавам да се ишта дешава мимо мене и стално сам присутан на сету, иза камере - каже за „Блиц" Симон, који се десет посљедњих година у Америци бави филмском и музичком продукцијом. Поред филма „Frankie & Alice", који је продуцирао заједно са Хале Бери, која као главни лик тумачи психотичну дјевојку с вишеструком личношћу, продуцирао је још два филма.  

Син Драгомира и Хафе Карић годинама живи на релацији Торонто-Милано-Њујорк. Према његовим ријечима, холивудске љепотице су му савезници, а никако дјевојке или љубавнице, како се писало. За свјетску модну икону Наоми Кембел, Симона веже искрено вишегодишње пријатељство, те жали због лоше слике која је прати у јавности.  

Пријатељство симона де Карића с хале Бери почело је недавно, али то их није спречило да заједно буду продуценти филма „Frankie & Alice"

- Наоми и ја се знамо дуги низ година и састајемо се по свим светским меридијанима. Упознала ме је с много својих пријатеља, између осталих и са Шоном Пеном. Она је врло забавна и баш смо добри пријатељи. Криво ми је што су медији пласирали погрешну слику о њој, представљајући је као насилницу и тиранина који малтретира окружење и послугу.

Карићева веза с глумицом Хале Бери је новијег датума и каже да је у пријатељској вези и с њеним супругом. А снимање заједничког филма отворило је могућност за неке нове пројекте.

- Хале је дивна, срдачна, отворена и изузетно пријатна жена. Било ми је задовољство да тих пет недеља, колико смо снимали филм, будем у интензивном контакту с њом. И њен муж Оливије Мартинез је данас мој добар пријатељ - каже Симон.

Поред свјетских лепотица које су повезивали с њим, Симону су приписиване афере и са ћерком Милије Бабовића и Маријаном Матеус. Сада се шушка да је у вези с манекенком Тамаром Николић, а он све то одлучно одбацује.

- Ништа од свега тога није тачно. До пре три године сам имао дугу везу с једном анонимном девојком и од раскида с њом сам соло - кроз осмијех каже Симон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана