Hale Beri u filmu kod Karića

Blic
Hale Beri u filmu kod Karića

Producent Simon de Karić ekskluzivno za „Blic" najavljuje svjetsku premijeru svog filma „Frankie & Alice" za 4. april u SAD.

- Kad uložim u film 5.000.000 evra, očekujem da mi se novac vrati i da zaradim bar trećinu. Kad si producent, ne daješ se samo materijalno nego i u svakom drugom smislu. Ja ne dozvoljavam da se išta dešava mimo mene i stalno sam prisutan na setu, iza kamere - kaže za „Blic" Simon, koji se deset posljednjih godina u Americi bavi filmskom i muzičkom produkcijom. Pored filma „Frankie & Alice", koji je producirao zajedno sa Hale Beri, koja kao glavni lik tumači psihotičnu djevojku s višestrukom ličnošću, producirao je još dva filma.  

Sin Dragomira i Hafe Karić godinama živi na relaciji Toronto-Milano-Njujork. Prema njegovim riječima, holivudske ljepotice su mu saveznici, a nikako djevojke ili ljubavnice, kako se pisalo. Za svjetsku modnu ikonu Naomi Kembel, Simona veže iskreno višegodišnje prijateljstvo, te žali zbog loše slike koja je prati u javnosti.  

Prijateljstvo simona de Karića s hale Beri počelo je nedavno, ali to ih nije sprečilo da zajedno budu producenti filma „Frankie & Alice"

- Naomi i ja se znamo dugi niz godina i sastajemo se po svim svetskim meridijanima. Upoznala me je s mnogo svojih prijatelja, između ostalih i sa Šonom Penom. Ona je vrlo zabavna i baš smo dobri prijatelji. Krivo mi je što su mediji plasirali pogrešnu sliku o njoj, predstavljajući je kao nasilnicu i tiranina koji maltretira okruženje i poslugu.

Karićeva veza s glumicom Hale Beri je novijeg datuma i kaže da je u prijateljskoj vezi i s njenim suprugom. A snimanje zajedničkog filma otvorilo je mogućnost za neke nove projekte.

- Hale je divna, srdačna, otvorena i izuzetno prijatna žena. Bilo mi je zadovoljstvo da tih pet nedelja, koliko smo snimali film, budem u intenzivnom kontaktu s njom. I njen muž Olivije Martinez je danas moj dobar prijatelj - kaže Simon.

Pored svjetskih lepotica koje su povezivali s njim, Simonu su pripisivane afere i sa ćerkom Milije Babovića i Marijanom Mateus. Sada se šuška da je u vezi s manekenkom Tamarom Nikolić, a on sve to odlučno odbacuje.

- Ništa od svega toga nije tačno. Do pre tri godine sam imao dugu vezu s jednom anonimnom devojkom i od raskida s njom sam solo - kroz osmijeh kaže Simon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana