За стан без ламината и врата тражи 500 евра, а то није све

ГС
За стан без ламината и врата тражи 500 евра, а то није све

БЕОГРАД - На сајту "Купујем продајем" објављен је оглас, који се, због своје, у најмању руку специфичности, дијели на друштвеним мрежама. Ево и зашто...

Оглас је објавио власник стана у београдском насељу Јајинци, који га изнајмљује за 500 евра. У питању је, како се наводи, троипособан стан од 66 м2 плус тераса од 10 м2.

Иако је сама цијена превисока, људе је на друштвеним мрежама запрепастила једна друга чињеница: власник тражи да будући станари тај стан – и доврше. Станодавац напомиње да у стану треба завршити ламинат, кухињу, собна врата (4 комада) и гријање (само котао, јер има радијаторе).

- Ово је идеалан стан за неког ко не планира да се сели, а жели да стан уреди по својој жељи. Треба уложити 2.000 евра и добијате НОВ стан - наводи се у огласу.

Уз коментар власника:

„Разлог зашто будући закупци требају да заврше стан је тај што искључиво тражим озбиљне станаре који неће бити у стану шест месеци и после отићи, јер након првог изласка станара тај стан више никад неће бити нов. И у случају да хоћу да га продам, мораћу да спустим цену барем за 30 одсто (што би било око тридесет хиљада евра), будући да стан сад вреди нешто преко сто хиљада".

На друштвеним мрежама, на којима се проширио овај оглас, многи не могу да верују да је „дотле дошло", и да је у питању шала.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана