Za stan bez laminata i vrata traži 500 evra, a to nije sve

GS
Za stan bez laminata i vrata traži 500 evra, a to nije sve

BEOGRAD - Na sajtu "Kupujem prodajem" objavljen je oglas, koji se, zbog svoje, u najmanju ruku specifičnosti, dijeli na društvenim mrežama. Evo i zašto...

Oglas je objavio vlasnik stana u beogradskom naselju Jajinci, koji ga iznajmljuje za 500 evra. U pitanju je, kako se navodi, troiposoban stan od 66 m2 plus terasa od 10 m2.

Iako je sama cijena previsoka, ljude je na društvenim mrežama zaprepastila jedna druga činjenica: vlasnik traži da budući stanari taj stan – i dovrše. Stanodavac napominje da u stanu treba završiti laminat, kuhinju, sobna vrata (4 komada) i grijanje (samo kotao, jer ima radijatore).

- Ovo je idealan stan za nekog ko ne planira da se seli, a želi da stan uredi po svojoj želji. Treba uložiti 2.000 evra i dobijate NOV stan - navodi se u oglasu.

Uz komentar vlasnika:

„Razlog zašto budući zakupci trebaju da završe stan je taj što isključivo tražim ozbiljne stanare koji neće biti u stanu šest meseci i posle otići, jer nakon prvog izlaska stanara taj stan više nikad neće biti nov. I u slučaju da hoću da ga prodam, moraću da spustim cenu barem za 30 odsto (što bi bilo oko trideset hiljada evra), budući da stan sad vredi nešto preko sto hiljada".

Na društvenim mrežama, na kojima se proširio ovaj oglas, mnogi ne mogu da veruju da je „dotle došlo", i da je u pitanju šala.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana