Разлика од 39 година не утиче на наш сексуални живот

Aгенције
Разлика од 39 година не утиче на наш сексуални живот

Седамдесетосмогодишња Една Мартин у браку је са 39 година млађим Симоном. Како су се упознали, али и како изгледа њихов десетогодишњи брак открива нам брачни пар чија љубав не познаје границе...

Вјеровали или не, међу супружницима се десила љубав на први поглед. Када су се упознали Една је имала 69, а Симон 30.

"Нисам имао искуства с дјевојкама и никада нисам ниједну пољубио прије Едне, али чим сам је видио знао сам да ми се свиђа и да желим да проведем живот с њом", каже Симон.

Пар је признао да њихове породице, као и Еднина дјеца која су Симонових година нису правиле проблеме због њихове везе. Њени синови који су чак старији од Симона ословљавају га "Тата".

Управо због ове невјероватне разлике у годинама пар се појавио у једној емисији на британском каналу 5 посвећеној најстаријим кугуаркама у којој су бранили своју везу.

"Не могу да замислим да будем без Симона, она је прво што ујутру угледам и посљедње што увече видим" рекла је Една, која додаје да разлика у годинама не утиче на њихов сексуални живот, већ да то раде "као зечеви".

Една је иначе пружила Симону увијек отворену могућност да је остави уколико пожели да се оствари у улози оца. Ипак, Симон је одустао од родитељства те одлучио да остане уз Едну. Штавише, Симон је открио да болује од ријетког поремећаја који узрокује да његово итијело убрзано стари па "разлика између њега и супруге ускоро неће бити уочљива".

Када су Едну упитали да опише тајну успјешног брака са Симоном, она је дала веома занимљив одговор.

"Различити смо. Ја сам вјечита тинејџерка, а он родио као средовечни човјек", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана