Звијезда филма "Хари Потер" удала се за сина оснивача магазина "Плејбој"

Agencije
Звијезда филма "Хари Потер" удала се за сина оснивача магазина "Плејбој"

Звијезда Харија Потера Скарлет Бајрон удала се за Купера Хефнера, сина оснивача магазина "Плејбој", покојног Хјуа Хефнера.

Енглеска глумица (29) подијелила је фотографију са скромне церемоније у калифорнијском Окснарду.

"Купер и ја смо узбуђени вјешћу да смо легално вјенчани", написала је бринета која је глумила Пенси Паркинсон у неколико наставака филмова о малом чаробњаку. Пар који се вјерио прије четири године сад планира и већу церемонију како би прославили с пријатељима и породицом.

Скарлет, која је позирала гола за "Плејбој" 2017. године, старија је годину дана од Купера.

"Волим те. Поносна сам што сам уз тебе, као твоја партнерка, пријатељица и жена", написала је и додала: "Не могу да дочекам да наставимо да градимо живот заједно. Срце ми је пуно и захвална сам на нашој љубави."

Купер је такође објавио на друштвеним мрежама да се пар вјенчао.

Купер је једно од четворо дјеце покојног Хефнера. За оца је почео да ради док је још студирао, а постао је шеф креативе "Плејбоја". Напустио је ту позицију у априлу како би покренуо властити медијски бренд, Хефнер медија корпорејшен, и дигиталну платформу са садржајем за одрасле. Тад је најавио да ће се звати "Хефпост", али сад се наводи као Стаг дејли. Требало би да буде покренута идуће године.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана