Звијезда Беверли Хилса чека пето дијете

Срна
Звијезда Беверли Хилса чека пето дијете

Некадашња звијезда чувене серије "Беверли Хилс" ускоро ће на свијет донијети своје пето дијете, али то је не спречава да буде активна и у сваком моменту ужива са својим насљедницима.

Иако су је љекари упозоравали да би пета трудноћа могла да јој угрози живот, холивудска глумица Тори Спелинг одлучила је да ипак роди још једно дијете. Многи су помишљали да је кћерка чувеног телевизијског продуцента Арона Спелинга овим поступком заправо жељела да сачува брак, који је био прилично пољуљан, али она не хаје и с осмијехом поручује да је срећнија него икад.

- Пета трудноћа је била потпуно изненађење за све нас, али увијек смо жељели велику породицу и вијест нас је прилично обрадовала. Јако сам узбуђена - рекла је глумица, позната по лику Доне из популарне серије "Беверли Хилс 90210".

Да јој трудноћа заиста прија потврђују и папарацо фотографије, на којима Тори са прилично великим стомаком обавља своје свакодневне активности са својом дјечицом.

Глумица и њен супруг Дин Мекдермот у браку су десет година и имају четворо дјеце: Лијама (десет), Стелу (девет), Хети (шест) и Фина (пет).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана