Зорица Брунцлик признала да се поново удаје

GS
Foto: Arhiva

Ова година фолк звијезди Зорици Брунцлик биће веома посебна, будући да слави чак 5 деценија успјешне каријере, али и 40 година брака са Мирољубом Аранђеловићем Кемишем.

Пјевачица је пред Грандовим камерама евоцирала успомене и присјетила се својих првих музичких корака.

“Када сам постала популарна и размишљала како је све кренуло, сматрала сам да је то у ствари била сиротињска забава. Били смо јако сиромашни, нисмо имали радио и онда ја станем на шамлицу и певам, а они сви аплаудирају, моји родитељи и браћа. Осетила сам да сам важна и битна. То ми је била прва сцена, та шамлица на коју сам стала, а онда сам у школи кренула да певам на приредбама. Допадало им се и сви су говорили да треба да наставим са тим. Осећала сам велико узбуђење кад певам као дете и било је природно да наставим са тим. И ево, сада се деси да долазим овде и прослављам 50 година свог рада”, испричала је Зорица.

Зорица признаје да ни сама не може да вјерује да је иза ње чак пола вијека успјешне каријере.

Наиме, како је открила још увек размишља на који начин да изненади Кемиша поводом 40 година брака, а нема сумње да ће популарни пар организовати гала прославу.

“Нисам осмислила још увек како тачно да га обрадујем, Правићемо фешту. Свадбу (смех)! Нама је сада остало да испуњавамо себи жеље јер ми нисмо имали праву свадбу. Ми смо се венчали у 5 поподне, а ја сам се у пола 3 те ноћи породила. Тако да сам била млада која је имала 100 килограма. Али отом-потом, ове године причам само о дискографији”, закључила је Зорица, преноси ГрандТВ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана