Зимски хит: Чизме изнад кољена

Новости
Зимски хит: Чизме изнад кољена

Елегантне и атрактивне чизме изнад кољена, од сјајне или преврнуте коже, обиљежиће несумњиво и наредну сезону…

Елегантне и атрактивне чизме изнад кољена, од сјајне или преврнуте коже, обиљежиће несумњиво и наредну сезону! У њима су се прво прошетале свјетске трендсетерке, попут Кејт Мос, Миранде Кер, Ким Кардашијан, а затим су ове секси чизмице готово непримјетно освојиле модни свијет. А како и не би, када у њима дјелујете тако моћно, било да их носите са вуненом мини хаљином или џинсом?

Који год модел или боју да изаберете, будите сигурни да нећете остати незапажени, а да ли је рајсфершлус споља или унутра, модел са високом платформом, штиклом или раван, то је само питање укуса и стила. Ипак, да не бисте упали у замку "јефтиног" изгледа, чизме преко кољена је важно да добро искомбинујете, у складу са вашом фигуром и приликама у којима их носите.

* Ако сте витки, нећете да погрешите ни са равном, ни са високом петом. У црној или бакарној боји можете да их носите у варијанти са великим џемперима, хеланкама, уским фармеркама, али и са звонастим сукњама и хаљинама, зимским шортсем и капутом.

* Желите ли да нагласите стил заводнице, нека вам изнад кољена провире и докољенице у истој нијанси као чизме, а ове сезоне је модни хит боја коњака.

* Љубитељке високих и танких потпетица, изгледаће феноменално у чизмама изнад кољена, мини хаљини и "милитари" капуту.

Савјет:

Чизме од преврнуте коже свакодневно штитите од влаге тако што ћете да их дан прије изласка испрскате специјалним спрејом, који можете да купите у продавницама обуће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана