Жељко Митровић и Бака Прасе иду на полиграф

Г.С.
Жељко Митровић и Бака Прасе иду на полиграф

Власник телевизије “Пинк” Жељко Митровић и јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, воде вишеседмични медијски рат. У овом сукобу обје стране изнијеле су бројне оптужбе користећи своја најјача средства, Митровић телевизију, Илић свој YоуТубе канал.

Након бројних тврдњи које су обојица изнијели у јавност, јучер је Жељко Митровић одлучио да позове Баку Прасета на полиграфско испитивање.

- Важно је да ово урадимо док је овај лажовски сељачић још на слободи! Три дана га дозивам да скупи храбрости и да не буде стрина, тетка или бака све једно - написао је Митровић, па наставио:

- Да нас двојица сљедећег четвртка заједно добровољно одемо на полиграф – детектор лажи и да лијепо видимо ко је био са малољетницама, а ко не.

Јутјубер му је након тога одговорио.

- Пристајем да идемо на полиграф, маснокоси. Ти мени пет питања, ја теби пет питања. Да видимо ко је убица, а ко не - написао је Бака Прасе.

Послије објаве Богдана Илића, поново се огласио власник „Пинка”.

- Договорено! Јави у које вријеме ти одговара у четвртак - написао је Митровић на свом Инстаграм сторију, па се надовезао у објави на овој мрежи:

- Бака Прасе је прихватио, мој приједлог, да заједно, добровољно идемо на полиграф, ја сам прихватио његове услове, молим тужилаштво и полицију да нам ово организују и да буду присутни!!! Видимо се у четвртак!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана