Затворска исповијест Плејбојеве зечице: Пронашла сам Бога, читам Библију и немам секс већ три мјесеца

Агенције
Затворска исповијест Плејбојеве зечице: Пронашла сам Бога, читам Библију и немам секс већ три мјесеца

Осуђена Плејбојева зечица Енџи Ву Ха открила је да се у затвору окренула Богу и Библији како би се одупрла лезбијском искушењу.

Наиме, вијетнамска краљица љепоте ухапшена је на њујоршком аеродрому прошле године док је са деветогодишњом ћерком покушавала да побјегне из САД у Кину.

Старлета и међународно признати ди-џеј суочава се с оптужбама за отмицу дјетета у Француској јер није вратила дјевојчицу свом бившем сурпугу Ричарду Фрогеру који има старатељство над њиховом ћерком.

Након три мјесеца у затвору, тридесетдвогодишња љепотица је открила да јој молитва помаже да апстинира од секса.

“Овде има јако пуно лезбијки и неколико плавуша ми се већ набацивало. Но, за сада најрадије читам Библију. Схватила сам колико сам јака. Мислила сам да не могу два дана без секса, а сада су прошла већ три мјесеца. Пронашла сам бога и он ме је спасио, стога проводим вријеме молећи се и читајући Библију”, рекла је Енџи која се налази у притвору у Бруклину заједно са још 100 затвореница.

Лијепа Бринета каже да уз молитву вјежба као луда како би своје тијело одржала витким, али и како би се могла одбранити.

“Трудим се не упадам у свађе. Додуше, мислила сам да ће затвор бити много гори. Прије овога, видела сам га само на телевизији и читала сам о групним силовањима и тучама и заклела да ћу се бранити по сваку цијену”

Нажалост, она и даље не зна када ће се наћи на слободи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана