Заратиле краљице шоу бизниса

Агенције
Заратиле краљице шоу бизниса

Ријалити звијезда Ким Кардашијан отворено је изразила незадовољство у вези са одлуком модне уреднице Ане Винтур да деци убудуће буде забрањен приступ на модним ревијама.

Норт Вест, ћерка ријалити звијезде Ким Кардашијан и пјевача Кање Веста, посрамила је током њујоршке Недјеље моде своје родитеље чак двапут, што се нимало није допало уредници модног магазина Вог, Ани Винтур.

"Зар нису могли да је оставе у бекстејџу. Обична глупост за познате, као да ме све ово уопште занима", наводно је Ана промрљала уредници магазина "Ел" Ен Слоуви.

Изнервирана инцидентом, она је својим дизајнерима касније наредила да убудуће не пуштају дјецу на ревије, пише "Daily Mail ". Њена одлука, међутим, засметала је Ким јер она жели да њена ћеркица буде укључена у све важне породичне догађаје.

"Не видим зашто би Норт била овако дискриминисана. Не смије да долази на ревије само зато што је дијете? То није проблем. Водим дадиље свуда са собом, у сличају да искрсне неки проблем. Желим да људи схвате да је моја ћерка особа попут свих других, и да има права да ужива у догађајима као и сви остали. Година је 2015., и желим да Норт буде добродошла свуда на свијету. Ако је њој забрањено да се негдје појави, нећу се појавити ни ја", изјавила је Ким.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана