Виолета из ”Бољег живота” коначно открила тајну младоликог изгледа: Не држим дијету, већ…

ГС
Виолета из ”Бољег живота” коначно открила тајну младоликог изгледа: Не држим дијету, већ…

Глумица Лидија Вукићевић ускоро ће напунити 62 године, а сада је открила тајну свога младалачког изгледа.

Никада није била на дијети, али зато има неколико трикова које користи и они јој дају успјешне резултате. За њену фантастичну линију задужена је њена активност – како каже увијек је у некој журби, с једне представе трчи на другу и тако цијели живот.

Оно што сматра најважнијим чимбеником за младолик изглед јест читање књига, али оних с психолошком тематиком.

Своју кожу одржава кремама за тијело и лице без којих никад не иде на спавање, а испричала је и како у посљедње вријеме користи и све мање шминке. Ставља само пудер, руж и руменило.

Открила је и како не иде у теретану, већ је за њену манекенску фигуру заслужно вјежбање код куће.

– Постоји нешто што ја радим дуже од 15 година, а то су вјежбе на поду. Радим трбушњаке и леђњаке и то све укупно траје пет минута. Не могу поднијети грч на лицу и тијелу, зато вјежбе не радим дуго. Кад год ми дође, ја то одвјежбам, није битно које је доба дана – открила је у једном интервјуу.

За глатку кожу Лидија је захвална посебном режиму прехране.

– Увијек ослушкујем своје тијело, па сам у посљедње вријеме промијенила начин исхране. Животиње обожавам и већ годинама не једем месо нити носим крзно, а сад сам се одрекла и неких масних и слатких залогаја. Резултат је да имам више енергије и већу покретљивост. Са 62 килограма на 175 центиметара висине могу обући све што пожелим и то ми ствара задовољство. Вратила сам килажу из времена кад сам снимала ”Бољи живот”, рекла је глумица.

Ова глумица свој је траг оставила и у још неким филмовима и серијама, као што су ”Жикина династија” и ”Луталица”, а најновији филм у којем је судјеловала је ”Афтерпарти” из 2017.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана