Велики скандал уздрмао Шпанију: Краљица Летиција варала краља са чланом породице

Г.С.
Велики скандал уздрмао Шпанију: Краљица Летиција варала краља са чланом породице

Шпанска јавност не престаје да коментарише аферу која је испливала у јавност и о којој се спекулше увелико.

Бивши зет шпанске краљице Летиције Хаиме Дел Бурго недавно је изнио тврдње на рачун славне бринете, бивше водитељке и садашње чланице најмоћније породице. Он тврди да је био у вези са Летицијом прије него што се оженио њеном рођеном сестром Телмом, а подјелио је и краљичин селфи као наводни доказ њихове љубави.

Шпански медији пишу да је Дел Бурго планирао да запроси Летицију када је она објавила да се забавља са Фелипеом, који је у том тренутку још увијек био престолонаслиједник. Након што је вјеридба објављена 2003. године, славна Шпанкиња је наводно замолила Хаимеа да буде свједок на њеном вјенчању.

Он је навео: "Када смо се упознали, ухватила ме је за руку и питала ме зашто је никада нисам питао да се уда за мене. Очигледно нисам одговорио. Бодрио сам је колико сам могао. Посљедње што ми је рекла прије него што смо се поздравили у том ресторану била је молба: "Никад ме не остављај".

Овај предузетник, ипак, тврди да су он и Летиција наставили да имају романтичну везу и послије њене удаје, те да је задржао поруке, фотографије и видео снимке као доказ. Он наводи и да му је она 2010. рекла да га воли док су лежали у висећој лежаљци поред базена у њеној кући.

"Љубав. Носим твоју мараму. Због ње се осјећам као да си поред мене. Брине се о мени. Штити ме. Бројим сате до поновног виђања. Волим те", пише у поруци коју је наводно Летиција послала Хаимеу, а садржај је објавио лично он на друштвеној межи Икс, односно некадашњем Твитеру.

Иако су његове тврдње, те сама фотографија подигли пуно прашине, пуно интернет корисника довело је у питање валидност ових информација, с обзиром да нема доказа да је Летиција баш њему послала ову поруку и фотографију. Хаиме је накнадно угасио свој Икс налог.

Де Бурго је навео и да је романсу са шпанском краљицом започео на путу за Венецију, много прије њене везе са тадашњим престолонаслиједником. Такође, истакао је и да је планирао да је запроси, као и да је она жељела да добију дијете. Летиција му је касније наводно рекла да је "'упознала некога ко би је обавезао да напусти своју професију"', што га је навело да закључи да је њен мистериозни партнер Филипе.

"Немамо коментар о томе", рекао је портпарол шпанске краљевске породице за "Фемаил" апропо читаве ситуације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана