Вара најљепшу жену на свијету с порно глумицом?

Агенције
Вара најљепшу жену на свијету с порно глумицом?

Били су заједно, раскинули на неко вријеме и помирили се тако што ју је запросио. Овде се прича британског модела Кели Брук и бившег маринца Дејвида Мекинтоша не завршава...

Дејвид је оптужен како лијепу Кели Брук вара с порно глумицом Ђином Родригез. Она је у јавност изнијела чињенице како ју је Дејвид наводно контактирао преко друштвене мреже Фејсбук са серијом експлицитних порука.

Дејвид је четрдесеттрогодишњој Ђини, која наступа под именом Деми Делија, тражио да му позира гола и непрестано јој слао поруке.

Иако Дејвид и Кели живе у Лондону, прошле недјеље су били у посјети Лос Анђелесу гдје је Кели имала снимање. Дејвид је чак и једном приликом изјавио како га Кели не би пустила да сам дође у Лос Анђелес будући да не вјерује тамошњим дјевојкама.

Порно глумица даље тврди како је Дејвид обрисао профил са ког ју је контактирао и направио нови, како би избрисао сваки доказ о флерту.

Док Кели тврди да је Дејвид најбољи човјек ког је упознала, његове бивше дјевојке немају тако добро мишљење о њему па тврде да је он тип који једва чека да уради дјевојци иза леђа. Једна од његових бивших дјевојака изјавила је да га Кели још увек није добро упознала будући да се ипак јако мало времена забављају.

Да ли је у питању љубомора или ипак истина? Овај пар најбоље зна...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана