Упознајте Јелену која је залудјела свијет

Агенције
Упознајте Јелену која је залудјела свијет

Јелена Гиги Хадид је дефинитивно дјевојка о којој ће се тек причати...

Деветнаестогодишња манекенка, која је недавно постала и дио тима Викторијиних анђела у свијету моде је од своје треће године.

Јелена је палестинско-холандског поријекла, а рођена је у Лос Анђелесу. Не само да је цио живот у свијету моде већ је и њена мама славна манекенка Јоланда Фостер, па су заједно и снимиле рекламу за познати бренд Гуесс.

"Када сам први пут ушла у агенцију за моделе помислила сам да ћу увијек бити витка, али да једну ствар нећу никада радити, па чак и ако ме то буде коштало каријере", каже Јелена која је на модном догађају у Лос Анђелесу проглашена моделом године.

Гиги је након завршене средње школе у Њујорку почела озбиљније ради на својој каријери, а није прошло дуго како је добила насловницу "Вога", као и кампању за познату козметичку кућу Маyбеллине.

"Желим да радим с људима који желе да раде са мном и с мојим тијелом овакво какво је", рекла је.

Иначе, ова млада дјевојка је веома активна – ужива у одбојци, јахању, а у слободно вријеме се дружи са својим пријатељима од којих су неки јако познати. Са Селеном Гомез и Кендал Џенер је недавно путовала на одмор. У двогодишњој је вези са пјевачем Кодијем Симпсоном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана