Умрла пјевачица која је на самрти покушавала новчано обезбједити седмогодишњег сина

Г.С.
Foto: Инстаграм

Музичарка Кет Џенис преминула је у 31. години од рака костију, преноси Пипл.

Најпознатија је по пјесми “Dance You Outta My Head” која је у почетком ове године постала популарна на ТикТоку. У изјави објављеној на Инстаграму, породица музичарке је открила да је преминула у свом дому из дјетињства, “окружена људима који је воле”.

“Кетрин је мирно ушла у свјетлост и љубав свог небеског творца”, пише на почетку објаве. 

“Вјечно смо захвални на љубави коју су Кетрин и наша породица примили у протеклих неколико мјесеци. Кет је видјела како њена музика допире на мјеста која никада није очекивала и почива у миру, знајући да ће наставити бринути о свом сину кроз своју глазбу. Ово не би било могуће без свих вас”, закључили су.

Џенис је прије смрти открила да је све своје пјесме пренијела на име свог сина Лорена (7), како би он примио сав приход. Њен брат ће водити њен Инстаграм профил, који ће такође надгледати све аспекте њезине музике и односа с јавношћу, преноси Кликс.

Прије само неколико дана Кет се нашла на удару критика јер је на друштвеним мрежама пратила израелску владу.

Било је и оних који су сматрали да Џенис није радила ништа погрешно те да то што је пратила израелску владу на друштвеним мрежама не мора значити ништа. Она се тада није огласила поводом критика на њен рачун.

Подсјећамо, Џенис је у новембру 2021. напипала квржицу на врату. Но, мислила је да није ништа озбиљно. У марту 2022. је одлучила отићи љекару зато што се квржица повећала.

Сазнала је дијагнозу. Ишла је на хемотерапију и операцију. У јулу 2022. је објавила да је излијечена. Нажалост, у јуну прошле године је сазнала да се рак вратио, тј. захватио плућа. Почетком овог мјесеца је пратиоцима на друштвеним мрежама открила да су мале шансе да преживи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана