''Ујутру ми је та жена донијела доручак у кревет'': Ацо Пејовић се након пијанства пробудио у туђој кући

ГС
''Ујутру ми је та жена донијела доручак у кревет'': Ацо Пејовић се након пијанства пробудио у туђој кући

Пјевач Ацо Пејовић проговорио је о најгорем пијанству, због ког је завршио у кући непознатих људи.

"Будио сам се у туђим кућама. Нисам то никада помињао… Са једним школским другом. Било је бомбардовање наше земље, тад сам са пријатељима отишао и пријавио се добровољно да будем у војсци која брани своју земљу, што је мени потпуно у реду. Били смо у неким планинама… Знаш кад дане проводиш у шуми, навече нисмо знали шта ћемо. Заракијамо се и… Пуно смо попили. Те неке комшије, чија је кућа била, одвели су нас кућици, стари човјек, стара жена. Ујутро смо се пробудили и он и ја, покривени неким ћебадима, у старим креветима у некој каменој кући… То је било страшно, онако, с болом главе, пила се нека брља! Та дивна госпођа, били су старији, дивни људи, нам је ујутро донијела врућу питу с хладним киселим млијеком – испричао је фолк пјевач у Амиџи шоу.

Подсјетимо, пјевач Ацо Пејовић је за Блиц је говорио новом албуму, каријери, кћеркама али се дотакао и прича које су кружиле да је невјеран супрузи Биљани.

Ужива у срећном браку са супругом Биљаном

Ацо Пејовић ужива у складном браку са супругом Биљаном са којом има три кћерке – Магдалену, Марију и Иву. Како каже оне су му највећа подршка у животу, преноси Блиц.

– Супруга је моја снага, мој ослонац за све у животу. Какав год да сам и овакав и онакав – бараба, она је уз мене. Много смо ми тога заједно прошли да би било шта могло да помјери нас двоје.

Недавно су почеле да круже приче о невјерству Аце Пејовића, а сада је пјевач ставио тачку на прозивке и истакао да се не обазире на њих.

– Знате шта раде пси кад прође воз – лају, а знате шта раде пси кад воз оде – и даље лају. Само нека лају, то ће им бити једино што могу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана